Blogg

Splitter nytt kurs: Få en Superjord!

20210601_165119_0000

Enda mer læring på vei: Nå kan grave deg dypere ned i jordforbedringsmetoder sammen med meg, i et helt år! For deg som allerede kan litt om gravefri dyrking, men vil lære enda mer om jorden din - dette er kurset for deg.

Sjekk ut velkomstvideoen til kurset over her, der får du se mer om innholdet og hvordan kurset er lagt opp. Du finner kurset i butikken vår, under fanen PRODUKTER.


xxx Cecilie


Les mer...…

Sopp i dyrkingen

Får du sopp i bedet ditt, er dette et tegn på et godt økosystem med levende jord. Soppen kan hjelpe plantene dine med en rekke forskjellige oppgaver, om den er en såkalt sopp-rot eller mykorrhiza.

Andre sopper hjelper med å bryte ned tre, kvist og stilker slik at næringen kan taes opp av planterøttene.

GrowSpace eksperimenterer med å dyrke spiselig sopp i selve jorddekket. Dette gir en ekstra avling som utnytter den skyggefulle nisjen der ingen planter trives. Samtidig lager soppen nær…

Les mer...…

Smarte høst-grep i hagen

Nå er det ingen tvil lenger, dagene blir kortere og nettene kaldere...

Sesongen er på hell, og grønnsakene bugner! Nå er det også tid for å reflektere litt over hva som har gått bra, og hva som har gått dårlig denne sesongen. Håper du har lyktes med i hvert fall et par vekster... Husk at det alltid er noe som ikke går som planlagt, og som regel skyldes dette forhold du ikke kan kontrollere. Selv profesjonelle bønder feiler på grunn av vær og temperatur.

cabbage-leaf-3767950_1920.jpg

Spar på hageavfallet

Hvis du har …

Les mer...…